Whoops ada orang jumpa


damn lama dah tinggal
damn ada orang jumpa dan ungkit
ohh tak kisah pon
tapi shy shy cat lah jugaa
hahahaha harap kau baca
ceyy macam lah nak buka kan
tapi takmo delete
sebab penat kot usahakan benda alah ni
simpan je lah kan
apa salahnya..
jadi sejarah
walaupon takde pape
tapi still tak delete

take care there. till we meet again :)

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

Shawl By Vsnow

Velvet Snow Enterprise

ASSALAMUALAIKUM !! ANYEONGHASEYO  !!

fuh... lama tak sentuh blog.. hehehe.. malas menguasai diri :P

sebenarnya ni hutang tau.. dulu ada menang GIVEAWAY and dapat shawl tau.. then akak tu suruh review.. sampai sekarang tak review2.. rasa serba salah lah kan.. so sekarang ni nak review !!!


yaaa.. itu gambar selfie kita.. huhu.. abaikan muka.. tengok shawl tu

memang suka gila tau dengan shawl tu.. kalau boleh hari2 nak pakai shawl macamtu

shawl dia memang very super duper hightest quality .. haaa.. nak tahu tak kenapa.. ni my several reasons
  1. first.. shawl dia tak terlalu pendek tak terlalu panjang.. 
  2. second... potongan hujung dia bulat... selalunya orang panggil apa erk.. tak ingat pulak.. ABAIKAN
  3. third.. kain dia tak tebal.. tapi tak JARANG.. yes.. TAK JARANG... suka nyaa
tapi harga dia pon setanding lah dengan kualiti tu kan... ahhhh meh kita serbu laman web shawl ni

http://www.shawlbyvsnow.com/


Feeling Alone or something



ASSALAMUALAIKUM....

*ambil penyapu lidi sapu sawang ni
hahahahaha lama gila dah biar kan blog ni.. malas nak layan lah.. hahaha HAPPY NEW YEAR

BIAR GAMBAR BERBICARA
Design By Mailey Jayley