First Giveaway by IA

ASSALAMUALAIKUM.....

klu tngok tajuk dye mesti korang geleng kepala sambil berkata.....ISH ISH ISH  cobaan...hahaha kan??kan???
blog nih x abis2 dhn giveaway atau panggilan singkat nye GA.....kat blog yg serba purple atau pink ni pon x dek sgt story about myself Right????

hhmmm back to the big of real topic for this morning (maybe...kol 12 nk kat kol 1 dah yang) 


BISMILAHIRRAHMANIRRAHIM....
saya nur syazana ingin menyertai GA ini....

**tkn gmbr**


banner yang sunggu comel dn sgt sesuai untuk blog nih (chhewaahh)

hadiah.....fuuhhh hadih dye mmg menarik lagikan berdebooommmm
raamai sponsor yg sponsor untuk GA nih...so byk lah yg kene follow n like page...

senarai hadiah:

 Top Refferral  ( satu sahaja pemenang ) :-

1x Korean Ring

1x Shawl
1x Gelang

Random.Org ( 42 pemenang disediakan ) :-


1x Rantai Ribbon ( 1 pemenang )

1x Hair Clip ( 1 pemenang )
1x Brooch ( 1 pemenang )
1x Novel ( 1 pemenang )
1x Shawl ( 1 pemenang )
3x Gelang ( 3 pemenang )
8x Keychain ( 2 pemenang ) * seorang pemenang dapat 4 keychain
1x Teddy Bear ( 1 pemenang )
1x Fridge Magnet ( 1 pemenang )
1x Voucher RM15 ( 1 pemenang )
2x Voucher 10% ( 2 pemenang )
10x Voucher 5% ( 10 pemenang )
2x units Woman Attire ( 2 pemenang )
2x units Cosmetics Products ( 2 pemenang )
2x units Baby Products ( 2 pemenang )
1x unit Brooch ( 1 pemenang )
1x Brooch ( 1 pemenang )
4x pcs Korean Rings ( 4 pemenang )
2x Doodle with full body ( 2 pemenang )
2x Shawl ( 2 pemenang )

3x RM 10 baucer ( 3 pemenang ) *new
5x Review blog ( 5 pemenang ) *new
1x edit full blog ( 1 pemenang ) *new



byk kan...menarik menarik belaka...hope...saye tergolong dlm 2 hadiah ....hahaha mengarut tapi possible...kankankan....

pemilihan pemenang
* Cabutan tangan or Random.org
* Top Refferral * anda boleh promote ke blog saya ataupun
partner saya. Saya akan pilih yang tertinggi
Cnth : di blog saya yg tertinggi 45. di blog partner saya tertinggi 30 
, jadi saya akan pilih pemenang di blog saya  :)

saye tag
http://amyfendi.blogspot.com/
http://wanisuryanie.blogspot.com/
http://noraishahzaharom.blogspot.com/

okey klu nak join sila tkan banner di atas

5 comments:

Insyirah Nabilah said...

jangan lupa untuk tag 3 org dan biar mereka tahu :)

Nur Syazana said...

@Insyirah Nabilah

dah :)

AidaSyahirah said...

Singgah sini :)
http://aidalor.blogspot.com/2013/01/first-ever-giveaway-by-ia.html

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/first-ever-giveaway-by-i-a.html

Aireyn Ashra ツ said...

dari segmen yang sama ^^

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/first-ever-giveaway-by-i-a.html

Design By Mailey Jayley