Review 5 Peserta Terawal Segmen Syazana Mencari Bloglist

ASSALAMUALAIKUM...


short segmen:Syazana mencari bloglist adelah segmen yang dianjurkan oleh sye ats bantuan pakar yang bernama kak Mailey Jayley banner kat ats yg bergerak tuh pon baner pertama yg prnh sye buat..banner blog x wujud lagi..masih halimunan..OK lah kite kembali kepada topik asl yg tertera kat ats tuh...review blog!!REVIEW BLOG YG PERTAMA....

***** 

*klik banner kt ats klu nk BW blog  si dia*

GADIS ini bernama Maisofia Nasir...name dye sunggu best tau..blog dye tuh tlh dibina pade tahun lps bertarikh kan 1/4 pada tahun lps lah..hehe asyik ulang prkataan TAHUN LPS JE..x pe lah x kesah pon..sebenarnye sye x tahu sgt tntng dye tp ape yg sye nk komen tntang blog die (eceh pndai2 je nk mengomen ye) 
  • header yg sgt sumple dn menari (I LIKE )
  • background bunga bunga yang cntik...cume jgn lh scroll with page..hehe...
  • loading dye pon cpt (I like)




Klik banner kt ats ye klu nk pergi ke blog gadis itu
sebenarnye siti athirah binti salmin nih kawan saye...kawan dari skolah rndah (SKS7) dan skolah menengah juga(SMK jalan 4) bukan sye memilih kawan untuk di review tau...athirah nih dye rajin blogwalking..blog dye tuh pon baru nak berusia seminggu..seminggu??baru tuh..yup!!!mmg baru pon..sye ade lah tlg die sikit..follow lah blog dye tuh
  • blog dye baru lagi
  • hah!!ni klu nk komen kt blog dye ade word vertification..susah lah..disaran kan BUANG!!

klik gmbt tuh klu nk ke blog awesome me!!
gadis yg ketiga terawal join nih plk name dye sgt simple...AQILAH...ni pon kawan sye..tp kwn yg knl kt skolah menengah...kls yg sme...blog dye nih gne blogskin..sbenarnye sye x suke blogskin sbb tulisan dye kecik2 pastu terang..lagnsong x de unsur gelap(JUJUR NIH!!!)..so itulah komen sye :)
bkn x nk komen tp tkot awk kecil hati dan tros benci kt sye ECEHH




ok kak iema nih bkn sye punye kawan..heheh sje je ckp mcm tuh..sebenarnye smpai je kat sini tgn sye dh pnt nk taip..so klu korang nk tahu tntang kak iema nih boleh klik [S I N I]

ok blog terakhir yg direview oleh sye ialah
.
.
.
.
.
jeng..jeng..jeng..
klik lh gmbar kt ats tuh

ini blog bkn blh dipanggil gadis krane blog nih milik seorang LELAKI..haha takkan nk paggil gadis..ok lah dah stop merapu..  :)
blog dye sgt simple dn menarik...sye x tahu ape2 tntang blog dye hehe..jgn marah..sye mmg tak tahu... SORRY erh :)
klu korang nk usya2 abg kite sorang nih klik gambar kat ats

*****
ok sekian shaja sye review blog 5 org nih..pnt juga menaip...lenguh tangan tau...ok lah sekian terima kasih

9 comments:

Athirah Salmin said...

Hahha.. tak tau la pulak blog aku ade word verification..

Nur Syazana zanaSya said...

buang tau..nnti org mls nk komen..hehe

Athirah Salmin said...

dah :D

Maisofia Nasir said...

Hehe , Thank you :)

Mazelina Zaini said...

yeahh , dah siap blogwalking :)

Iema Gurlz said...

thanx review blog iema ^^

Setiasmile said...

thanx coz review my blog..
still smile what ever you u..
dont ever give up!!

QasehnyaRania said...

singah sini.jom bw

Nur Syazana zanaSya said...

tq kak iema

Design By Mailey Jayley