Short Segmen:Syazana Mencari Bloglist

Assalamualaikum...

STICKY POST
(dah di lekat dengan gam gajah)

ini ialah short segmen sye yg pertama. sje je nk buat segmen kat blog nih..ntah dpat sambutan ntah tidak kan..lagipon sye nih newbie lagi..awak awak dan awak nk join ke??Nak atau X nak??klu nak anda scroll ke bwh siket untuk melihat syarat-syarat yang perlu anda patuhi..


http://1.bp.blogspot.com/-W_Q5A-mQ7xQ/UR05DU3J0nI/AAAAAAAAAmw/idhZJRd8_QE/s1600/anigif.gif
SYARAT-SYARAT YANG SIMPLE ::

  • Follow blog saye dan blog Kak Mailey Jayley yang banyak membantu dri tengah..hhaha *setakat 2 blog x kan x bleh
  • Klik kat [ S I N I ] *wajib klik like kat gambar tu...akan di check 1 per 1
  • Like panpage saya dengan fanpage kak Mailey Jayley *2 fanpage..x mmbebankan sgt kan..  

  • Buat satu entry tentang segmen yg sgt short nih bertajuk "Short Segmen:Syazana Mencari Bloglist" & copy CODE banner yg akk Mai buatkan skali tu erk :)
  •  Terserah nk tag atau tak sebb ini hanyalah SHORT SEGMEN
  • Pastekan link entry anda di kotak komen :)  
  • LIMA pesrta yg terawal blognye akn direview oleh sye sendiri & semua peserta akan masuk BlogList saya

simple je kan syarat2 dye...it's so simple because ni hanya lah short segmen klu GA atu contest sye akan buat syarat yg panjang berjela2..haha..konfem x dek spe nk join..lgpon ntah bile GA tuh nk muncul kat blog nih kan..hehehe..
SELAMAT BERSEGMEN YE!!!

DUE DATE:SABTU 17 feb ,,11 MALAM

30 comments:

Maisofia Nasir said...

http://maisofia-nasir.blogspot.com/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

Athirah Salmin said...

hehhe.. saje join..
http://athirahsalmin.blogspot.com/2013/02/short-segmen-syazana-mencari-bloglist.html

Aqilah Othman said...

Aqilah join tau !
http://theprincessofstarlight.blogspot.com/2013/02/short-segmen-syazana-mencari-bloglist.html

Iema Gurlz said...

join ye ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

Miz Tia said...

jadi bikin segmen dulu ya.

salam dari indonesia ^_^
nanti saya coba translate dulu bhsanya hehe.. pake bhsa indo apa malaysia nih.

Setiasmile said...

JOIN jugak,..

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

Isabel Diaz said...

Saya join : http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/short-segmen-syazana-mencari-bloglist.html

PasirPantai said...


saya daah join
http://akusentuhatimu.blogspot.com/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

MANZARINA said...

cumelnyer blog dia...

NurulFHMT ◕‿◕ said...

join!tak boleh nak follow blog lagi satu..bila klik nama,not found..

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

AimitoSehah said...

dah ikut semua syarat !
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-short-segmensyazana.html

Nur Syazana zanaSya said...

@MANZARINA ehehe..tq..tq

#JemahAwesome said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

Nur Amiela said...

Miela join :)

http://talkativepositive.blogspot.com/2013/02/short-segmen-syazana-mencari-bloglist.html

Mia Liana said...

kak mia joinnnnn

http://www.mialiana.com/2013/02/short-segmen-syazana-mencari-bloglist.html

Mazelina Zaini said...

http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

Selipar Putih said...

comey syg blog awok

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

Moriss Mc said...

joined ^^

http://mc-zon19.blogspot.com/2013/02/short-segmen-syazana-mencari-bloglist.html

miz ruha said...

singgah dari blog kak mia... ^_^

Ain Zuhairi said...

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

BaNu Syah said...

joinnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

Shawal join... :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

Dianaa said...

join ^^
http://www.fatindiana.com/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

Syuhada Salleh said...

join..

http://www.syuhadasalleh.my/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

Razil Tahir said...

alaaa.. nak join jugak tapi susahlah nak blogging guna phone... huuuuu...

NaZiRaH @ Ezyra said...

join..;-)

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/short-segmensyazana-mencari-bloglist.html

ejulz said...

comel blog ni.. :)

Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

SeputihSalju said...

slm kenal.. follow sini ye :-)


tak sempat nak join...huhu


Nur Syazana zanaSya said...

x smpat???x pe...nnti klu ade lagi tuh smpat lah :)

Design By Mailey Jayley