The Very First GIVEAWAY by DI

ASSALAMUALAIKUM..

Hari nih nk  join satu ga lagi..

hadiah dye mengancam btol...

klu bleh nk jd top referall

okey..let's see the cute banner

**klik the cute banner**

ni nk bagi tahu lg nih...dye pnye sponsor x panjang berjela2 sgt tau...tp...hadiah dye cukup2 menganjam tau...di sini sye juga akn menyenaraikan senarai hadih dye

 bloglist untuk sebulan (3 pemenang)- pakaian wanita (1 pemenang)- sabun beras (1 pemenang)- keychain soft toys (1 pemenang)- Lip tint (1 pemenang)- craft (1 pemenang)- Shawl satin (1 pemenang) *kalau melebihi 50 peserta- RM 5 top up (3 pemenang)- voucher RM20 (3 pemenang)  - cursor nama (2 pemenang) - dua paket mask sheisedo (3 pemenang)- rantai (1 pemenang)- bawal printed (1 pemenang)- shawl (1 pemenang)- dress (1 pemenang)- Set Mia skirt orange RM85 (1 pemenang)- set Laura Lace RM90 (1 pemenang)

ok...jd..meh lah same

4 comments:

Arita Atira said...

Dari segmen yang sama.. Singgah Sini.. done Follow Here.. Follow Me Back..http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/the-very-first-giveaway-by-di.html


Tolong LIKE gambar Nie Sekali nye.. Untuk Undi Saya http://www.facebook.com/photo.php?fbid=508757019162892&set=a.492692330769361.107132.122900754415189&type=1&theater


TQ :-)

Ismah Atikah said...

Hai, thankyou join. Nama peserta dah keluar ;)
disiniiii : http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/peserta-very-first-giveaway-by-di.html
kalau baik hati, like kan gambar saya. thankyouu ;)

EdDynNa ♛ said...

dari GA sama . done follow here , do hit me back kayy , tengs ! ^^
good luck ! ^^

http://contenganvampire14.blogspot.com/2013/03/the-very-first-giveaway-by-di.html

Mohamad Khairil said...

Singgah sini nak jemput awak join giveaway saya di http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/mega-giveaway-by-djh.html

Design By Mailey Jayley