Geram nye tngok ...

ASSALAMUALAIKUM....geramnye rasenye.... geram mcm gmbr kat ats tu yg dicari kemudian dipetik dari encik google yang ku sayang yg teramat pada mu... tp syg pada encik google tp geram PADA....

not someone OK..but its to something OK...sye geram yg teramat pada satu benda nih...geram giler...nk beli bknye x ckp duit tp sedikit mahal dn tkot kalau gunakan duit simpanan yg ade nih tkot luak dn terasa...tahukah anda pada apakan yg sye germ...ianya ialah pada

PADA SEBUAH CAMERA FIJIFILM INSTAX MINI 8
x tahu ape kah benda yang di maksud kan....meh kite tngok gmbar kt bawah ni

wrne hitam ialah warne yg kwn baik sye yg kini berjauhan akan pilih...

putih ni pon lawa jgak....

tapi yg plg saye minat ialah yg kat bwh ni

|
|
|
|
V
kedua-dua itu menjadi dilema *mcm lah nk beli
  cntik,comel lawa dan mudah sgt klu kite ade camera tuh...its looks like a camera mainan kan...
itu yg sye geram sgt tuh...nk bli dgn duit income yg says.com tuh....tp skank nih bru RM6.00 tau...jauh berbeza dgn RM290.00 you all know??

klu slps baca entry nih anda berminat blh lah tngok kat sini dn yg plg best dye menjual camera cml tuh @ RM290.00 ... so cheape right??



1 comment:

Nadya Bubble said...

Promosi Rainbow Al-Quran & Ribbon Watch! Sehingga 23 Mac 2013, ready stock.

http://bit.ly/cd2aQx

Design By Mailey Jayley