Special Giveaway by Syazlia & Diana

Assalamualaikum..

klik banner kalau nak join

hye uolls... lama dah tak update blog...  2 minggu huuuu... tahu dak sye gi mane.. tahu tak mane sye mghilang...hurmm uols x thu kan.. acctually sye pereksa peretengahan tahun..sakit hati btol.. dah lah ade PBS (pentaksiran berasaskan sekolah) ade jugak peperiksaan.. takpe.. setiap ape yg berlaku pasti ade hikmah dan kebaikannya.. hang tahu dak.. dpt je pgg keybord komputer ni rse mm.. HURMM TERASA NIKMATNYA.. haha itu sudah melebuk yau..

panjang plak intro kite.. mngalahkan penganjur.. acctually nak amik bahagian entri kreatif.. x tahu cmne nk kreatif kan entry ni.. ye lah.. bm pon x sebaik anda semua .. ehh ehh sebelum tuh.. hadiah yg bertahta di hati merah jambu ni ialah

  • facial muka
  • top up
  • doodle
  • bawal trible...
rantai tuh.. harap sgt sbb sye ni mmg penggila kan rantai... yawww...
nk try getek buat pantun.. try bce ye

hajat di hati nak menang
tapi apekan daya kalau tak menang
tapi mmg nak sangat menang
eh, pantun ape ni tak habis-habis menang

kak fatin diana berpartnerkan syazlia
buat giveaway yg awesome sudah
mestilah ramai yg join nya kan
lagi lagi ada 25 hadiah

ini je lah pantun yg boleh buat
maklumlah bm x setinggi mana
harap-harap berbaloilah
walaupon ade 3 pantun jah :)

haha first buat pantun kowt... ntah btol ke tidak... x kesah lah :)))

Semua syarat telah dipatuhi,
17/5/13 t'ciptanya entry ini,
31/5/13 tarikh akhir utk sertai,
Jemput laa join sekali :)

sekian terima kasih

2 comments:

Nur Aqilah said...

dr GA sama. jom singgah blog sy. :)
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

Dianaa said...

Terima kasih sudi join Special Giveaway by Syazlia & Diana.
FD dah update senarai peserta
http://www.fatindiana.com/2013/05/senarai-peserta-special-giveaway.html
Jemput blogwalking sementara nak tunggu pengumuman pemenang.

Semoga berjaya! ^^v

Design By Mailey Jayley