sponsor??? ade tak yg sudi sponsor??


ASSALAMUALAIKUM...

saya disini teringin sangat nak buat ga..dari dulu smpai lah skarang ...dulu asyik buat segmen je..itupon bkannye ramai sgt yg join pon..tp ade lah jugak orang yg nak mnyokong...TERIMA KASIH sye ucapkan...
NEXT!!!!
back to the topic please okay...sye nak buat ga..tp sye hanye menganjur shaje..hadiah dye terbuka kpade sesape yg ingin sponsor...sye  sponsor kan..so, syarat2 tu x kan kte...

"wajib follow blog sye" tapi akan ade "follow blog para sponsor"
advantage kalau jadi sponsor

  • dapat tambah erning *jika syarat anda disertakan dgn iklan
  • tambah follower blog :)
  • liker fanpage pon bertambah tau :)
  • dpt kenalan baru jika selalu berhubung gn pemenang
disebalik kelebihaan tuh msti ade keburukan kan :(
tapi x pe...kalu rezeki lebih..lebih baiklah kite berkongsi

ade sesape yang berminat..x kisahlah nk sponsor ape...top up pon blh :)
kalau berminat PM me -> H.E.R.E

12 comments:

Ruqaiyah Amanina said...

nak buat GA apa? reply di cbox saya ye ^^

Diana said...

Im interested :)

Maryati said...

Assalamualaikum adik Nur yang comel,

Akak@ Ustazah@ CikMa boleh sponsor :)bi iznillah...

Atiqah Amelya said...

Nak sponsor barangan blog blh?

Yasmin Aris said...

Saya dah PM :)

Sabrina SA said...

nak jadi sponsor . but awak bagi link fb salah :/ hmm . blh contact saya kat fb http://www.facebook.com/sabrina.shekhahmad

Yasmin Aris said...

Aik ? page not found lah dear.Huhu

Aan Rusmanto said...

semoga sukses teman!

blogwalking
Aan Shared

Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

alamak dear, nk pm u tak dpt page tak jumpa.. mahu jadi sponsor juga. huhu

Nur Anis Batrisyia said...

Nak sponsor.

Isabel Diaz said...

semoga berjaya mendapatkan sponsor (^_^)

mimi nasir said...

goodluck :)

Design By Mailey Jayley