Begang pulak dengan 8share



ASSALAMUALAIKUM..

sakit pulak hati kita ni dengan 8Share
tahu tak kenapa?
yelah.. sye tngok dri dulu.. mgkin sebulan yang lepas tengok earning dye macamtu je
tak naik2 pon
sakit jugak hati ni
lepastu saya tanya dekat kak hawa.. dia cakp.. ngadu kat yang talk to us yang ada disebelah kanan bawah tu
then.. nak tahu dia balas apa .. tengok di sini

Kami baru check akaun awak, dan nampaknya cara awak share adalah menyalahi Code Of Honour (http://8share.com/my/faq#code) kami. Oleh itu, klik yang awak dapat tak dikira.
Harap awak tahu yang awak tak boleh share dengan cara post di blog begitu sahaja dan minta orang klik yea.
Selain itu, rakan-rakan dalam komen blog awak juga minta sama-sama klik, itu tak dibernakan juga kerana klik yang awak semua dapat bukan datang daripada orang yang ikhlas nak melawat Specials tersebut. Sebenarnya akaun boleh kene gantung.
Dalam masa 1-2 hari lagi jika sistem kami detect yang awak masih share macam tu, akaun awak mungkin akan digantung. Jadi kami minta awak baca Code Of Honour untuk pastikan awak share dengan betul dan elakkan akaun awak daripada digantung k. Thanks.

nnvm.. lain kali saya layan churpchurp lah pulak... jom daftar  <<sini>>

9 comments:

Aina Hanani said...

Hemm, maybe betul jugak yg diorang reply. Cuba awak clear cache. Dan tekan balik link link tu. Aina tak pernah lagilah dpt reply mcm tu. Pernah jugak Aina cuba Talk to us tu, tanya kenapa earning tak naik. Hermm, memang rupanya salah sendiri. Diorang memang boleh detect unique visits tu. Awak cuba jelah ya. mana tahu berkesan. :)

YaNg AyEsHa said...

berlagak betul ayat 8share ni..sape aje yg ikhlas nk tgok iklan org?lagi pun kalau iklan x menarik minat, sape pun tak nak tgok kot..errrr

Nur Syazana zanaSya said...

@Aina Hanani x paham lahh

Nur Syazana zanaSya said...

@YaNg AyEsHa kan.. tah pape je.. lain lah klu klik tu dpt sebiji ipad.. bru lah berjuta2 org nk klik

Anonymous said...

tu kan procedure.. jgn la salahkan pihak nuffnang. tu kan salah diri sendiri...

Isabel Diaz said...

Tkut gak jadi macam tu.. Dah kena gantung satu acc.. Huhu..

jai said...

saya sokong

Nur Syazana zanaSya said...

bkan nuffnang lah.. 8share

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

Design By Mailey Jayley