Friends' Blog awesome !!




ASSALAMUALAIKUM!!! anyonghaseyo !!!! trend le tew... hahaha mana adalah... sekarang ni lagu EXO K BLACK PEARL sedang berkumandang di telinga ku... yabeda bidu !!!!

MENGARUT !!! uwekkk biarkan je lah... acctually tak sangka ingatkan saya sorang je ade blog... in class .. in my school... kau sorang je ada?? memang mengarut.. hahaha now kite dah ade GENG... ya... my gang is 

aqilah .. dye ni dh lme sye/aq tahu dye ade blog... time tu blog dye sme je pnuh ga mcm blog ni... mklumlah .. masing cari rezeki kat situ

alya plak for ur information is my blog yg sje edit tanpa guna... cam tak de kejekan

afiqah si KPOP ni n exotic n minat ape tu chanyeoul... hahaha kay saye/aq tak reti eja :P

for you alls n also the people that pernah be my friends , be a person that i prnah sayang  . ... aq sayang kan korang... hope x nak berpisah tp ... :(

2 comments:

Isabel Diaz said...

Saya ada. Siap ada group lagi tapi dye owg tak aktif sangat. Huhu.

Nur Syazana zanaSya said...

@Isabel Diaz hahah x aktif tu perkara biasa

Design By Mailey Jayley