GAMBAR koya !!!! (perasan)

ASSALAMUALAIKUM......ANNYEONGHASEYO !!!!

spe tak knal EXO ye... yes.. you sbb awak tak minta kpop...tp tidak mengapa...let me bercerita tentang apa yang hendak diceritakan pada hari ini... knal tak suho !!!!

CUTE KAN...
i know that.. blog ni purple je... x de gaya kpop sbb bru je minat... EXO CUTE 

gambar koya... iaitu gambar perasan.. syok sendiri gambar yang di edit sahaja kay.. im edit it because sye suka... so tak mengapalah kan

AGAK LAWAK
yeah i know !!!

4 comments:

Nisha said...

Syazana baru minat EXO ? hee Nisha dah lama minat ^^ Anyway, Selamat datang ke dunia EXO lol , yang nisha minat dalam Exo ialah Sehun dan Tao (Jangan amik dorang taw :P )

Nur Syazana zanaSya said...

@Nisha yee sya bru je dtg ke dunia EXO..tupon sebab kawan kawan lah.. sehun n tao pon cute !!

Isabel Diaz said...

Banyaknya peminat Exo. Hihi.

Nur Syazana zanaSya said...

exo... ofcourselah... hensem tu !!

Design By Mailey Jayley